غشاء PVC سازه پارچه ای

در این نوشته شما می خوانید

غشاء PVC سازه پارچه ای

غشاء PVC سازه پارچه ای یکی از اصلی ترین متریال ها در صنعت تولید سازه های پارچه ای غشایی به شمار می آید؛ غشاء پی وی سی یا به عبارت دیگر، پلی وینیل کلراید تحت عنوان یک ماده یافته یا غیر بافته قابل دسترس است که می تواند به عنوان بهترین جایگزین برای سقف های سنتی باشد؛ غشاء PVC سازه پارچه ای در متنوع ترین طرح و رنگ ها و برای هر پروژه ساختمانی قابل طراحی و تولید می باشد که اغلب در رنگ سفید به تولید می رسد و کاربری های مختلفی دارد.

غشاء PVC سازه پارچه ای
غشاء PVC سازه پارچه ای

غشاء PVC سازه پارچه ای چیست؟

درباره این که غشاء PVC سازه پارچه ای چیست؟ باید بگوییم که غشاء PVC سازه پارچه ای یا پلی وینیل کلراید یکی از اصلی ترین و مهم ترین متریال ها برای سازه های کششی غشایی به شمار می آید که ویژگی های منحصر به فردی از جمله استحکام بالا، ضد آب بودن، شفافیت زیاد و … دارد و یکی از مقرون به صرفه ترین و در عین حال پاربردی ترین پارچه ها کششی محسوب می شود که برای کاربری های موقت و دائم می توان از آن استفاده نمود؛ توجه داشته باشید که غشاء PVC سازه پارچه ای در مقابل هر گونه لک، آتش و حرارت و اشعه UV مقاوم می باشد و بهترین انتخاب برای سازه های چادری است.

غشاء PVC سازه پارچه ای چیست؟

در خصوص دوام و طول عمر سازه چادری با غشاء PVC می توان گفت که این سازه ها با توجه به پارامترهای مختلفی نظیر محل قرارگیری، نوع پارچه و برند تولیدی می توانند بین 15 تا 30 سال عمر کنند و اگر از آن ها به نحوه صحیحی مراقبت و نگهداری شود، طول عمر و دوام سازه پارچه ای نیز فراتر از 30 سال می رود؛ برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نگهداری از این بناها می توانید مقاله اصول نگهداری سازه های چادری را مطالعه نمایید.

یکی از ویژگی های خوب دیگری که می توان برای غشاء PVC سازه پارچه ای در نظر گرفت این است که امکان چاپ بر روی این پارچه ها وجود دارد و از این سازه ها می توان برای تجارت و برند سازی هم استفاده کرد.

پیشنهاد ما برای مطالعه: انواع غشا در سازه های پارچه ای

روکش محافظ پارچه های به کار رفته در سازه پارچه ای چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

در سازه های پارچه ای معمولا از اکریلیک به عنوان روکش محافظ پارچه ها استفاده می کنند؛ اما از روکش های مختلف دیگری نیز می توان برای این کار استفاده کرد که روکش PVDF یکی از آن ها می باشد که از قیمت نسبتا بالایی برخوردار است؛ ولی استفاده از آن در بالا بردن طول عمر سازه پارچه ای نقش موثری دارد و از ویژگی های خوبی که می توان برای این روکش محافظ در نظر گرفت این است که رنگ آن ثابت است، تمیز کردن آسانی دارد و از سطح صاف و صیقلی برخوردار می باشد.

روکش های اکریلیک نیز که به دلیل قیمت مناسب و به صرفه شان این روزها زیاد استفاده می شوند مزیت های بی شماری دارند که برخی از این مزایا شامل بالا بردن مقاومت پارچه، ثبات رنگ پارچه در بلند مدت و عدم جذب گرد و غبار می شوند.

ثبات رنگ پارچه های به کار گرفته شده برای دوخت سازه های پارچه ای چگونه است؟

در ثابت بودن رنگ پرچه ها دو فاکتور بسیار مهم دخیل هستند که عبارت اند از: انتخاب رنگدانه ها و به کارگیری روکش های محافظ؛ مطابق با بررسی ها و تحقیقاتی که انجام شده در سازه هایی که روکش آن ها از PVDF باشد پارچه ها بعد از گذشت 10 سال رنگ خود را از دست می دهند و در صورتی که از سایر روکش های محاظ برای پارچه این بناها استفاده شود در کمتر از 10 سال رنگ ثابت می ماند؛ همچنین در صورتی که برای تولید این پارچه ها از رنگدانه های قوی در آن ها استفاده گردد به احتمال زیاد رنگ روی پارچه ها برای یک مدت طولانی ثابت می ماند.

ثبات رنگ پارچه های به کار گرفته شده برای دوخت سازه های پارچه ای چگونه است؟
ثبات رنگ پارچه های به کار گرفته شده برای دوخت سازه های پارچه ای چگونه است؟

میزان عبور نور از پارچه هایی که برای ساخت سازه های پارچه ای استفاده می شوند تا چه اندازه است؟  

میزان عبور نور در غشاء PVC سازه های پارچه ای به عوامل مختلفی از جمله رنگ پارچه، پوشش آن، نحوه چاپ و محل قرار گیری بستگی دارد؛ به طور معمول پارچه های پی وی سی قادر هستند که حدود 90 درصد نور خورشید را منعکس کنند و به هر اندازه که پارچه ها از خاصیت خود تمیز شوندگی برخوردار باشند نور به شکل بهتر و شفاف تری می تواند از آن ها عبور نماید.

میزان عبور نور از پارچه هایی که برای ساخت سازه های پارچه ای استفاده می شوند چقدر است؟
میزان عبور نور از پارچه هایی که برای ساخت سازه های پارچه ای استفاده می شوند تا چه اندازه است؟

پارچه هایی که در ساخت سازه های پارچه ای استفاده می شوند چه رفتاری در برابر حرارت و آتش دارند؟

پارچه هایی که در ساخت انواع مختلف سازه های پارچه ای مورد استفاده قرار می گیرند در صورتی که از کیفیت بالایی برخوردار باشند در زمان آتش سوزی از سقوط قطره های مذاب آتش پیشگیری به عمل می آورند، از گسترش آتش جلوگیری می کنند و به هیچ عنوان اجازه نمی دهند که گازهایی که ناشی از آتش گرفتن هستند به داخل سازه های چادری نفوذ پیدا کنند.

پیش تنیدگی الیاف غشاء pvc مورد استفاده در سازه پارچه ای چگونه است؟

در فناوری پیش تنیدگی الیاف غشاء PVC سازه پارچه ای، بعد از آن که تار و پود تحت کشش قرار گرفت الیاف به واسطه غشاء پی وی سی روکش می شود و پس از پشت سر گذاشتن مراحل سخت شدن غشاء، عملیات رها سازی صورت می پذیرد  محصول نهایی که همان پارچه ها باشند به صورت کشیده شده به تولید می رسند و از هر لحاظ پایدار هستند.

در تکنولوژی پیش تنیدگی الیاف غشاء PVC سازه پارچه ای به حداکثر رسیدن طول پارچه در اثر وارد کردن فشار و کشش کاهش پیدا می کند و این در حالیست که در پارچه های کامپوزیتی افزایش طول در حالت سه برابری اتفاق می افتد.

کلام آخر

در این مقاله ما تمام سعی و تلاش مان را به کار گرفتیم تا درباره غشاء PVC سازه پارچه ای اطلاعات لازم و مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم تا سطح دانسته های شما در این زمینه بالاتر رود؛ در انتها اگر تمایل دارید که از راهنمایی ها و مشاوره های کارشناسان با تجربه ما در این زمینه بهره ببرید لازم است که با شماره تلفن 02146806981 تماس بگیرید و از مشاورین ما در گروه تولیدی سازه های چادری کولابان تمام پرسش های خود را در این حوزه بپرسید.

سازه‌های چادری کولابان

مشاوره طراحی و اجرای سازه های چادری، برزنتی، سازه های ثابت و متحرک

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *